Yhteydenotto

Pyydämme teitä katsomaan usein kysytyt kysymykset -osiosta vastausta kysymykseesi ennen yhteydenottoa. Lisäksi Hallin esittely ja Hallin säännöt ja ohjeet -sivuilta löytyy paljon tietoa.


Usein kysytyt kysymykset

Sisäänpääsy ilman kulkukorttia ma-to klo 17-20. Muina aikoina sisäänpääsy kulkukortin avulla.

Kulkukortin noutopaikat:

  • Kotipizza: Sijainti Bauhausin yhteydessä. Pantti: ajokortti tai passi. Avoinna: ma-pe ko 7-21, la 9-18 ja su klo 10-18. Juhlapyhinä tarkista aukioloajat Bauhausin sivuilta. Jos Kotipizza sulkeutuu ennen vuoronne loppumista, niin hakekaa kulkukortti, päästäkää pelikaverinne sisään, palauttakaa kulkukortti ja pelikaverinne päästävät teidät ovesta sisään. Huom. Jos varaamanne vuoro on semmoisena ajankohtana, että kulkukorttia ei voi hakea tai palauttaa Kotipizzasta, niin ottakaa hyvissä ajoin meihin yhteyttä. (Yhteystiedot)
  • McDonalds: Meillä on koodillinen kulkukorttisäilö tämän yrityksen eteisessä (ulko-ovesta heti vasemmalla). Ota yhteyttä hyvissä ajoin, niin lähetämme koodin.

Jos puolestaan olet mukana vakiovuorolla tai osallistut säännöllisesti irtovuoroille (vähintään kerran kuukaudessa), niin tee kulkukorttihakemus.

Vuorovarauksen maksusivulla klikkaat maksuvaihtoehdoista sopivan vaihtoehdon nimeä esim. Smartum. Avautuvalla sivulla täytät lomakkeen, jossa ilmoitat minkä summan maksat tämän liikuntaseteleitä tarjoavan yrityksen kautta. Lomakkeen lähettämisen jälkeen näet maksuohjeet.

Vuorovarauksen maksusivun kautta voit siirtää vuoron eri ajankohtaan tai vapauttaa vuoron. Tuolle sivulle olemme lähettäneet linkin tekstiviestillä ja sähköpostitse vuoron varaamisen jälkeen. Vuoron voi siirtää tai vapauttaa ennen vuorovarauksen alkamista. Maksusivulla näytetään varattujen vuorojen yhteydessä linkit "Vapauta vuorovaraus" ja "Siirrä vuorovaraus eri ajankohtaan". Niitä klikkaamalla näet mikä on tarjoamamme hyvityksen suuruus ja mikä on siirron hinta.

Käytännössä jos vuoron vapauttaa tai siirtää viime tingassa ennen vuoron alkamista, niin hyvitys varatusta vuorosta on minimaalinen, koska todennäköisesti kukaan ei ehdi varata vuoroa.

Näet tarjoamamme hyvityksen suuruuden klikkaamalla vuorovarauksen maksusivulla linkkiä "Vapauta vuorovaraus". Tuolle sivulle olemme lähettäneet linkin tekstiviestillä ja sähköpostitse vuoron varaamisen jälkeen.

Hyvityksen suuruus lasketaan seuraavalla kaavalla:
Aikaa jäljellä vuoron alkamiseen / (Aikaa jäljellä vuoron alkamiseen + Aikaa kulunut vuoron varaamisesta) * Vuoron alkuperäinen hinta

Eli jos vuoron varaa esim. 10 päivää ennen sen alkua ja vapauttaa sen kahden päivän jälkeen, niin hyvityksen suuruus on noin 80 prosenttia. Jos puolestaan vuoron varaa esim. 10 päivää ennen sen alkua ja vapauttaa sen 3 päivää ennen sen alkua, niin hyvityksen suuruus on 30 prosenttia. Tämä hyvitys maksetaan Prepaid-korttina, jonka voi käyttää kun varaa korvaavan vuoron.

Näet tarjoamamme hyvityksen suuruuden klikkaamalla vuorovarauksen maksusivulla linkkiä "Siirrä vuorovaraus eri ajankohtaan". Tuolle sivulle olemme lähettäneet linkin tekstiviestillä ja sähköpostitse vuoron varaamisen jälkeen.

Ymmärrämme toiveenne, mutta emme ole valmiita joustamaan tässä asiassa.

Voitte tarkistaa asian varauskalenteristamme ja tehdä varauksen sitä kautta.

Kyllä, mutta veloitamme tästä lisämaksun, koska tästä aiheutuu meille lisätyötä. Kannattaa hoitaa varaus itse, koska se tulee edullisemmaksi ja varaus tulee tehtyä nopeammin kuin viestittelemällä asiakaspalvelumme kanssa. Riskinä viestittelyssä on, että se kestää usein kauan ja sinä aikana joku toinen asiakas voi varata haluamanne vuoron.

Emme ole toteuttaneet varausjärjestelmäämme tämmöistä ominaisuutta, koska tällöin varauskalenteriin jäisi hankalasti myytäviä tunnin ja puolen tunnin pituisia vuoroja. Joudutte joustamaan joko vierailunne ajankohdassa tai varaamaan useamman vuoron.

Ei ole mahdollista. Meiltä voi varata ainoastaan puolentoista tunnin pituisia vuoroja.

Voitte tarkistaa asian täältä.

Tämä tieto löytyy Hallin esittely -sivulta.

Se on mahdollista ma-to klo 17-20. Ilmoittakaa vuokranantajamme Oz Maxin asiakaspalvelulle ja vuorolla oleville pelaajille, että mikä on vierailunne syy.

Ennen yhteydenottoa tutustu seuraavaan sivuun: Sponsorointi ja yhteistyömallit


Kiireelliset yhteydenotot

040 548 1001 (Arto Marttila)

Tarjouspyynnöt, jos haluatte vuorolle ohjausta (mm. beach volley, jooga, zumba), syömistä tai saunatilan.

Puhelimitse: 040 548 1001 (Arto Marttila) tai sähköpostitse arto.marttila ät novec.fi

Kiireettömät yhteydenotot

Jos asia ei ole kiireellinen, niin pyydämme ottamaan yhteyttä tällä lomakkeella tai laittamaan sähköpostia osoitteeseen info at obv.fi.

Biitsihalli tapahtuman järjestäjälle

Voit tuoda omat syömiset/juomiset tai tilata ne kauttamme. Lisäksi on mahdollista vuokrata erillinen sauna- ja kokoustila.

Kysymyksiä tai erityistoiveita?

Hallin esittely ja Hallin säännöt ja ohjeet -sivuilta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos noilta sivulta ei löydy vastausta kysymykseenne tai teillä on erityistoiveita, niin ota yhteyttä meihin.

Oulun biitsihalli Facebookissa

Tykkää sivustamme Facebookissa ja liity FB-ryhmäämme Oulun biitsihallin käyttäjät. Siellä sumplimme turnauspäiviä ja rekrytoimme pelikavereita.