Järjestä oma turnaus biitsiareenalla

Haluatko järjestää turnauksen biitsihallilla? Tarjoamme paljousalennuksen turnauksen järjestäjiä varten, jos he julkaisevat turnauksen kuvan mitalisteista FB-ryhmässämme Oulun biitsihallin käyttäjät. Enemmänkin kuvia saa toki julkaista ja se on toivottavaa. Lisäksi ryhmässä voi mainostaa turnausta, jos osallistujista on puutetta. Julkaisu pitää tehdä parin päivän sisällä turnauksen päättymisestä. Jos julkaisua ei tehdä, niin asiakkaan pitää maksaa hyvityksenä alennuksen suuruus takaisin.

Varaa vuorot normaalisti varauskalenterin kautta, ilmoita asiasta lähettämällä viesti osoitteeseen info@obv.fi ja tämän jälkeen muutamme hinnan alennushintaan manuaalisesti. Alennuksen mukaisen maksun voit suorittaa jo ennen hinnan muuttamista vaihtamamlla maksukenttään valitsemasi summan.

Biitsihalli tapahtuman järjestäjälle

Voit tuoda omat syömiset/juomiset tai tilata ne kauttamme. Lisäksi on mahdollista vuokrata erillinen sauna- ja kokoustila.

Kysymyksiä tai erityistoiveita?

Hallin esittely ja Hallin säännöt ja ohjeet -sivuilta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos noilta sivulta ei löydy vastausta kysymykseenne tai teillä on erityistoiveita, niin ota yhteyttä meihin.

Oulun biitsihalli Facebookissa

Tykkää sivustamme Facebookissa ja liity FB-ryhmäämme Oulun biitsihallin käyttäjät. Siellä sumplimme turnauspäiviä ja rekrytoimme pelikavereita.


Tietosuojaseloste