Hallin säännöt ja ohjeet

Läpikäynti biitsiareenalle on vuokranantajamme Oz Max -liikuntakeskuksen kautta.

Toiminta sisääntullessa

Säännöt Oz Maxin alueella (pukuhuoneet, pesutila, sauna, wc:t, kuntosali...)

Säännöt OBV:n alueelle (terassi ja kenttä)

Varaus- ja peruutusehdot vakiovuoroille

Varaus- ja peruutusehdot irtovuoroille

Varaus- ja peruutusehdot kursseille / ohjattuihin treeneihin

Maksu tulee suorittaa 24 tunnin sisällä tai tehdä ilmoitus vuoron maksamisesta liikuntaseteleillä.

Jos osallistujapulan vuoksi joudumme perumme kurssin, niin saat maksamasi summan arvoisen lahjakortin, jolla voi maksaa irtovuoroja, kursseja ja turnauksia.

Kurssin/treenin osallistumisen peruminen

Jos ryhmä on täynnä, niin ilmoittakaa perumisestanne mahdollisimman nopeasti Facebookin ryhmässä: Oulun biitsihallin käyttäjät. Jotta tieto tavottaisi mahdollisimman usean, niin kannattaa tehdä tästä täysin uusi päivitys sen sijaan, että kommentoitte jo olemassaolevaa päivitystä.

Ilmoittautumis- ja maksuehdot turnauksille

Ilmoittautuminen ilman paria on sallittua niin kauan, kun ilmoittautumisia on alle neljä. Sen jälkeen ilmoittautumista tehdessä pelikaveri tulee olla selvillä. Jos tätä sääntöä rikotaan, niin järjestäjällä on oikeus poistaa ilmoittautuminen.

Parittomien ilmoittautuneiden tulee ilmoittaa pelikaverinsa järjestäjälle 48 tunnin sisällä siitä hetkestä, kun osallistujalista on tullut täyteen ja viimeistään 48 tuntia ennen turnauksen alkua. Jälkimmäinen ehto kumoaa ekan ehdon, jos turnauksen alkuun on alle 48 tuntia. Jos pelikaveria ei ole ilmoitettu järjestäjälle ajoissa, niin järjestäjällä on oikeus poistaa ilmoittatuminen ja ottaa joku toinen joukkue tilalle.

Osallistuminen tulee maksaa 24 tunnin sisällä tai tehdä ilmoitus vuoron maksamisesta liikuntaseteleillä.

Joukkueet sitoutuvat ilmoittautuessaan pelaamaan vaikka joukkueiden määrä jäisi neljään. Turnaus perutaan, jos osallistuvia joukkueita on vähemmän kuin neljä. Jos turnaus joudutaan perumaan, joukkueet saavat korvaukseksi osallistumismaksun suuruisen lahjakorttikoodin, jolla voi maksaa irtovuoroja, turnauksia ja kursseja.

Turnausosallistumisen peruminen

Biitsihalli tapahtuman järjestäjälle

Voit tuoda omat syömiset/juomiset tai tilata ne kauttamme. Lisäksi on mahdollista vuokrata erillinen sauna- ja kokoustila.

Kysymyksiä tai erityistoiveita?

Hallin esittely ja Hallin säännöt ja ohjeet -sivuilta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos noilta sivulta ei löydy vastausta kysymykseenne tai teillä on erityistoiveita, niin ota yhteyttä meihin.

Oulun biitsihalli Facebookissa

Tykkää sivustamme Facebookissa ja liity FB-ryhmäämme Oulun biitsihallin käyttäjät. Siellä sumplimme turnauspäiviä ja rekrytoimme pelikavereita.