Hallin säännöt ja ohjeet

Läpikäynti biitsiareenalle on vuokranantajamme Oz Max -liikuntakeskuksen kautta.

Toiminta sisääntullessa

Säännöt Oz Maxin alueella (pukuhuoneet, pesutila, sauna, wc:t, kuntosali...)

Säännöt OBV:n alueelle (terassi ja kenttä)

Varaus- ja peruutusehdot vakiovuoroille

Maksu tulee hoitaa kahden viikon sisällä siitä hetkestä, kun tilaus vakiovuorosta tehtiin. Hitaammasta maksuaikataulusta tulee sopia erikseen.

Jos asiakas peruu vuoron, niin korvaukseksi hän saa vuoronsa jäljellä olevasta arvosta puolet lahjakorttina, joka on voimassa vakiovuoron päättymispäivään asti.

Vakiovuoron ajankohta voidaan pysyvästi siirtää toiseen ajankohtaan. Jos haluttu vuoro on kalliimpi, niin asiakas maksaa vuorojen hinnan erotuksen ja jos uusi vuoro on halvempi, niin erotusta ei makseta asiakkaalle. Väärinkäsitysten välttämiseksi todettakoon tässä, että tämä ei tarkoita yksittäisen vakiovuoron pelikerran siirtoa toiseen ajankohtaan.

OBV:llä on oikeus peruuttaa vuoronne varauskauden aikana maksimissaan 8 kertaa esim. yritystapahtuman vuoksi. Korvaukseksi saatte tilalle toisen irtovuoron. Tämä korvaava irtovuoro tulee käyttää kahden kuukauden sisällä perutusta vuorosta. Tämä ei siis tarkoita sitä, että vakiovuoron haltija voisi perua omasta aloitteestaan yksittäisen pelivuoron ja saada tilalle irtovuoron toiseen aikaan.

Varaus- ja peruutusehdot irtovuoroille

Maksu 24 tunnin sisällä tai ilmoitus hitaammasta maksuaikataulusta. Vuorovaraus ei peruunnu vaikka viivyttelisi maksun kanssa.

Vuoroa ei voi perua eikä siirtää. Voitte jälleenmyydä vuoronne kavereillenne tai esim. Facebookin ryhmässä: Oulun biitsihallin käyttäjät. Sieltä saa myös rekrytoitua korvaavia pelaajia, jos joku vuoron pelaajista peruu tulonsa.

Varaus- ja peruutusehdot kursseille / ohjattuihin treeneihin

Maksu tulee suorittaa 24 tunnin sisällä tai tehdä ilmoitus vuoron maksamisesta liikuntaseteleillä.

Jos osallistujapulan vuoksi joudumme perumme kurssin, niin saat maksamasi summan arvoisen lahjakortin, jolla voi maksaa irtovuoroja, kursseja ja turnauksia.

Kurssin/treenin osallistumisen peruminen

Jos ryhmä on täynnä, niin ilmoittakaa perumisestanne mahdollisimman nopeasti Facebookin ryhmässä: Oulun biitsihallin käyttäjät. Jotta tieto tavottaisi mahdollisimman usean, niin kannattaa tehdä tästä täysin uusi päivitys sen sijaan, että kommentoitte jo olemassaolevaa päivitystä.

Ilmoittautumis- ja maksuehdot turnauksille

Ilmoittautuminen ilman paria on sallittua niin kauan, kun ilmoittautumisia on alle neljä. Sen jälkeen ilmoittautumista tehdessä pelikaveri tulee olla selvillä. Jos tätä sääntöä rikotaan, niin järjestäjällä on oikeus poistaa ilmoittautuminen.

Parittomien ilmoittautuneiden tulee ilmoittaa pelikaverinsa järjestäjälle 48 tunnin sisällä siitä hetkestä, kun osallistujalista on tullut täyteen ja viimeistään 48 tuntia ennen turnauksen alkua. Jälkimmäinen ehto kumoaa ekan ehdon, jos turnauksen alkuun on alle 48 tuntia. Jos pelikaveria ei ole ilmoitettu järjestäjälle ajoissa, niin järjestäjällä on oikeus poistaa ilmoittatuminen ja ottaa joku toinen joukkue tilalle.

Osallistuminen tulee maksaa 24 tunnin sisällä tai tehdä ilmoitus vuoron maksamisesta liikuntaseteleillä.

Joukkueet sitoutuvat ilmoittautuessaan pelaamaan vaikka joukkueiden määrä jäisi neljään. Turnaus perutaan, jos osallistuvia joukkueita on vähemmän kuin neljä. Jos turnaus joudutaan perumaan, joukkueet saavat korvaukseksi osallistumismaksun suuruisen lahjakorttikoodin, jolla voi maksaa irtovuoroja, turnauksia ja kursseja.

Turnausosallistumisen peruminen


Kysy myös tarjousta yrityksen virkistystapahtumalle ja/tai mainokselle.

Oulu Beach Volley - OBV Oy

Arto, 040 5481 001
arto.martttila@novec.fi

Samppa, 044 2665789
samppa.rehu@gmail.com

Biitsihalli tapahtuman järjestäjälle

Voit tuoda omat syömiset/juomiset tai tilata ne kauttamme. Lisäksi on mahdollista vuokrata erillinen sauna- ja kokoustila.

Kysymyksiä tai erityistoiveita?

Hallin säännöt ja ohjeet -sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos tuolta sivulta ei löydy vastausta kysymykseenne tai teillä on erityistoiveita, niin ota yhteyttä Arto Marttilaan (040 548 1001) tai Samppa Rehuun (044 266 5789).

Oulun biitsihalli Facebookissa

Tykkää sivustamme Facebookissa ja liity FB-ryhmäämme Oulun biitsihallin käyttäjät. Siellä sumplimme turnauspäiviä ja rekrytoimme pelikavereita.