Hallin säännöt ja ohjeet

Läpikäynti biitsiareenalle on vuokranantajamme Oz Max -liikuntakeskuksen kautta.

Toiminta sisääntullessa

Säännöt Oz Maxin alueella (pukuhuoneet, pesutila, sauna, wc:t, kuntosali...)

Säännöt OBV:n alueelle (terassi ja kenttä)

Varaus- ja peruutusehdot vakiovuoroille

 • Vakiovuorovarausta ei voi perua.
 • Maksu tulee suorittaa neljän viikon sisällä tilaushetkestä. Hitaammasta maksuaikataulusta tulee erikseen sopia.
 • Vuorovaraus ei peruunnu vaikka viivyttelisi maksun kanssa.
 • Jos joku vuoron pelaajista ei maksa osuuttaan, niin vastuu maksun suorittamisesta on vuoron varaajalla.
 • Vakiovuoron ajankohta voidaan pysyvästi siirtää toiseen ajankohtaan. Tämä tarkoittaa vuoron siirtoa esim. eri viikonpäivälle ja/tai kellonaikaan. Jos haluttu vuoro on kalliimpi, niin asiakas maksaa vuorojen hinnan erotuksen ja jos uusi vuoro on halvempi, niin erotusta ei makseta asiakkaalle.
 • OBV:llä on oikeus peruuttaa vuoronne varauskauden aikana maksimissaan 8 kertaa. Korvaukseksi saatte tilalle irtovuoron, joka tulee käyttää kahden kuukauden sisällä perutusta vuorosta. Tämä ei tarkoita sitä, että vakiovuoron haltija voisi perua omasta aloitteestaan yksittäisen pelivuoron ja saada tilalle irtovuoron toiseen aikaan.
 • Varaus- ja peruutusehdot irtovuoroille

 • Vuoroa ei voi perua eikä siirtää. (Sääntöhuojennus koronaepimian ajaksi: Jos joku vuoron pelaajista on sairas tai hänestä tuntuu, että on tulossa sairaaksi, niin vuoron voi perua tai siirtää. Perumistapauksessa rahaa ei makseta, vaan annamme prepaid-kortin, jolla voi maksaa vuoroja.)
 • Maksu 24 tunnin sisällä tai ilmoitus hitaammasta maksuaikataulusta.
 • Jos iso porukka kyseessä (esim. syntymäpäivävieraat), niin yhtenä ryhmänä sisään ja ulos.
 • Vastuullasi on huolehtia, että kaikki vuorollesi tulevat noudattavat sääntöjämme.
 • Varaus- ja peruutusehdot kursseille / ohjattuihin treeneihin

  Maksu tulee suorittaa 24 tunnin sisällä tai tehdä ilmoitus vuoron maksamisesta liikuntaseteleillä.

  Jos osallistujapulan vuoksi joudumme perumme kurssin, niin saat maksamasi summan arvoisen lahjakortin, jolla voi maksaa irtovuoroja, kursseja ja turnauksia.

  Kurssin/treenin osallistumisen peruminen

  Jos ryhmä on täynnä, niin ilmoittakaa perumisestanne mahdollisimman nopeasti Facebookin ryhmässä: Oulun biitsihallin käyttäjät. Jotta tieto tavottaisi mahdollisimman usean, niin kannattaa tehdä tästä täysin uusi päivitys sen sijaan, että kommentoitte jo olemassaolevaa päivitystä.

  Ilmoittautumis- ja maksuehdot turnauksille

  Ilmoittautuminen ilman paria on sallittua niin kauan, kun ilmoittautumisia on alle neljä. Sen jälkeen ilmoittautumista tehdessä pelikaveri tulee olla selvillä. Jos tätä sääntöä rikotaan, niin järjestäjällä on oikeus poistaa ilmoittautuminen.

  Parittomien ilmoittautuneiden tulee ilmoittaa pelikaverinsa järjestäjälle 48 tunnin sisällä siitä hetkestä, kun osallistujalista on tullut täyteen ja viimeistään 48 tuntia ennen turnauksen alkua. Jälkimmäinen ehto kumoaa ekan ehdon, jos turnauksen alkuun on alle 48 tuntia. Jos pelikaveria ei ole ilmoitettu järjestäjälle ajoissa, niin järjestäjällä on oikeus poistaa ilmoittatuminen ja ottaa joku toinen joukkue tilalle.

  Osallistuminen tulee maksaa 24 tunnin sisällä tai tehdä ilmoitus vuoron maksamisesta liikuntaseteleillä.

  Joukkueet sitoutuvat ilmoittautuessaan pelaamaan vaikka joukkueiden määrä jäisi neljään. Turnaus perutaan, jos osallistuvia joukkueita on vähemmän kuin neljä. Jos turnaus joudutaan perumaan, joukkueet saavat korvaukseksi osallistumismaksun suuruisen lahjakorttikoodin, jolla voi maksaa irtovuoroja, turnauksia ja kursseja.

  Turnausosallistumisen peruminen


  Kysy myös tarjousta yrityksen virkistystapahtumalle ja/tai mainokselle.

  Oulu Beach Volley - OBV Oy

  Arto, 040 5481 001
  arto.martttila@novec.fi

  Samppa, 044 2665789
  samppa.rehu@gmail.com

  Biitsihalli tapahtuman järjestäjälle

  Voit tuoda omat syömiset/juomiset tai tilata ne kauttamme. Lisäksi on mahdollista vuokrata erillinen sauna- ja kokoustila.

  Kysymyksiä tai erityistoiveita?

  Hallin säännöt ja ohjeet -sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

  Jos tuolta sivulta ei löydy vastausta kysymykseenne tai teillä on erityistoiveita, niin ota yhteyttä Arto Marttilaan (040 548 1001) tai Samppa Rehuun (044 266 5789).

  Oulun biitsihalli Facebookissa

  Tykkää sivustamme Facebookissa ja liity FB-ryhmäämme Oulun biitsihallin käyttäjät. Siellä sumplimme turnauspäiviä ja rekrytoimme pelikavereita.