Ilmainen irtovuoro uusille asiakkaillemme

Haluamme saada uusia ihmisiä tutustumaan biitsihalliimme. Tämän johdosta tarjoamme ilmaisen irtovuoron uusille asiakkaillemme syyskuun ajan.

Ilmaisen irtovuoron ehdot

Varatkaa irtovuoro etusivun varauskalenterin kautta (varaajan nimeksi oma nimi ja sen perään teksti: tutustumisvuoro). Merkitsemme vuoron maksetuksi, kun olemme nähneet Facebook-päivityksenne. Jos edellä mainitut ehdot eivät täyty, niin veloitamme vuoron normaaliin tapaan.

Mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen info@obv.fi. Osaan kysymyksistä vastaus voi löytyä Hallin esittely -sivulta tai Hallin säännöt -sivulta.

Eikö löydy pelikavereita?

Osallistu perjantaina 29.9 järjestettävään höntsäturnaukseen. Turnaukseen ilmoittaudutaan yksin ja joukkueet arvotaan paikan päällä. Luvassa rentoa pelailua hyvässä seurassa. Samalla tutustuu muihin pelaajiin ja omien pelien sumpliminen tulee helpommaksi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot


Kuvia hallilta

Kuvat on ottanut Jari Kestilä.

Biitsihalli tapahtuman järjestäjälle

Voit tuoda omat syömiset/juomiset tai tilata ne kauttamme. Lisäksi on mahdollista vuokrata erillinen sauna- ja kokoustila.

Kysymyksiä tai erityistoiveita?

Hallin säännöt ja ohjeet -sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos tuolta sivulta ei löydy vastausta kysymykseenne tai teillä on erityistoiveita, niin ota yhteyttä Arto Marttilaan (040 548 1001) tai Samppa Rehuun (044 266 5789).

Oulun biitsihalli Facebookissa

Tykkää sivustamme Facebookissa ja liity FB-ryhmäämme Oulun biitsihallin käyttäjät. Siellä sumplimme turnauspäiviä ja rekrytoimme pelikavereita.