Janne Marttila

Janne Marttila on beach volleyn SM-mitalisti ja edustanut Suomea nuorten EM-kisoissa! Janne on pelannut beach volleytä koko ikänsä, ja aloittaa tulevana syksynä jo seitsemännen kautensa lentopallon Mestaruusliigassa.

Janne on kerryttänyt valmentajakokemusta Jyrki Nurminen Beach Campilla sekä valmentamalla tänä kesänä myös runsaasti junioreita. Janne on itse päässyt oppimaan beach volleyn saloja Suomen menestyneimpien pelaajien valmennuksessa (esim. Jyrki Nurminen, Toni Vahela). Opettamisen ja ohjaamisen taidot ovat myös kehittyneet meneillään olevien fysioterapiaopintojen myötä.

Valmentajana Janne haluaa antaa kaiken mahdollisen oppinsa valmennettavilleen. Jannelle on tärkeää, että jokainen pelaaja saa yksilöllistä palautetta sekä kehittämiskohteistaan että vahvuuksistaan. Valmennus sisältää käytännön lisäksi teoreettiset perustelut tehdyille harjoitteille.

Valmennukseen sopiva ryhmäkoko on 4-6 henkilöä.

Vapauta valmennusaikoja löytyy ainakin heinäkuussa ma-pe klo 15-16.30 ja elokuussa ma-pe 18-19.30.

Valmennuksen hinta ryhmälle ULKONA (paikkana joko Linnanmaa tai Kaakkuri): 60€/kerta

Valmennuksen hinta ryhmälle HALLISSA: OBV:n hinnasto (140 € + alv 10%)

Biitsihalli tapahtuman järjestäjälle

Voit tuoda omat syömiset/juomiset tai tilata ne kauttamme. Lisäksi on mahdollista vuokrata erillinen sauna- ja kokoustila.

Kysymyksiä tai erityistoiveita?

Hallin esittely ja Hallin säännöt ja ohjeet -sivuilta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos noilta sivulta ei löydy vastausta kysymykseenne tai teillä on erityistoiveita, niin ota yhteyttä meihin.

Oulun biitsihalli Facebookissa

Tykkää sivustamme Facebookissa ja liity FB-ryhmäämme Oulun biitsihallin käyttäjät. Siellä sumplimme turnauspäiviä ja rekrytoimme pelikavereita.


Tietosuojaseloste